Het PIKA platform

Als Leverancier biedt het PIKA Platform je tal van mogelijkheden voor het delen van veiligheidsrelevante productinformatie. Dit door middel van een Productinformatiekaart (PIKA)/Werkplekinstructiekaart (WIK) en de mogelijkheid om het Veiligheidsinformatieblad (ViB) te downloaden.

Het PIKA platform biedt de mogelijkheid om veiligheidsrelevante productinformatie uit je eigen PIKA-database te delen met andere PIKA-accounts buiten je eigen bedrijf.

Breng klanten, partners, zuster-ondernemingen of onderaannemers met één druk op de knop op de hoogte van de laatste updates van je producten.

Andere leveranciers over PIKA

" Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten altijd de juiste informatie met zich meedragen. "

Door het PIKA platform hebben al mijn klanten de juiste informatie bij de hand

Met het PIKA platform kan ik met een druk op de knop al mijn klanten de juiste informatie sturen. Hiermee voldoen we aan de verplichting om de informatie te delen. De werknemers van mijn klanten hebben hierdoor altijd de laatste informatie ter beschikking en ik hoef nergens meer over na te denken het gaat vanzelf..

De klant heeft geen zorgen meer, altijd alles up-to-date

Als wij als leverancier een wijzing in PIKA maken ontvangen onze klanten een push-notificatie en zien direct wat er gewijzigd is. Hierdoor zijn al onze klanten op hetzelfde moment op de hoogte van wijzigingen.

Het scheelt tijd, geld en zorgt voor nieuwe tevreden klanten

Doordat wij dit voor onze klanten regelen voegen wij iets extra’s toe aan onze service en ontzorgen wij onze klant het scheelt ons als leverancier geld en tijd en tegelijker tijd helpen we de klant. Een win-win situatie.

Vraag nu een gratis demo aan:

    Hoe het werkt

    Je stuurt de ViBs van de gebruikte producten naar PIKA en wij digitaliseren het voor je en maken het beschikbaar in je eigen afgeschermde database. Na akkoord dat je zelf geeft is het direct voor iedereen die gekoppeld is beschikbaar.