Het PIKA platform

Als Webshophouder biedt het platform je tal van mogelijkheden. Met het PIKA platform kun je veiligheidsrelevante productinformatie delen door middel van een integratie van PIKA. Zo kun je op een eenvoudige manier voldoen aan de wetgeving die je verplicht om (gevaren)informatie te delen.

Door PIKA breng je eigen klanten, partners, zuster-ondernemingen of onderaannemers met één druk op de knop op de hoogte van de laatste updates van je producten.

Andere verkopers over PIKA

" Al mijn webshop producten zijn voorzien van alle wettelijke informatie met één druk op de knop "

Door het PIKA platform kun je heel gemakkelijk je gehele webshop voorzien van alle benodigde veiligheidsinformatie

Als webshop houder moet ik de gevaren van de aangeboden producten goed zichtbaar maken op mijn webshop. Met de PIKA integratie in mijn webshop gaat dit heel eenvoudig en hoef ik niet telkens de webshop zelf aan te passen bij wijzigingen.

Ik bied mijn (online) klanten alle up-to-date veiligheidsinformatie aan per product

Als webshop houder ben ik verplicht om informatie over de eventuele gevaren van het product te delen dit doe ik door het ViB te delen via PIKA dit wordt dan automatische op de webshop aangepast.

Het scheelt tijd, geld en ik voldoe volledig aan de wetgeving

Als we een nieuw product in de webshop introduceren hoeven we enkel het ViB op te sturen naar PIKA en door de koppeling op onze website is alle verplichte informatie direct aanwezig. Hetzelfde geldt voor updates, we hoeven hiervoor de website niet meer aan te passen en voldoen toch aan de wettelijke eisen.

Vraag nu een gratis demo aan:

    Hoe het werkt

    Je stuurt de ViBs van de gebruikte producten naar PIKA en wij digitaliseren het voor je en maken het beschikbaar in je eigen afgeschermde database. Na akkoord dat je zelf geeft is het direct voor iedereen die gekoppeld is beschikbaar.