Werkplekinstructiekaart

De ViB fabriek B.V. en PIKA: the chemical safety app B.V. slaan handen ineen

In 2022 bestaat de ViB fabriek B.V. 10 jaar. In deze periode is de organisatie uitgegroeid tot een kennisinstituut op het gebied van wetgeving met betrekking tot REACH, CLP, UFI, PCN etc.. Al deze kennis wordt gedeeld met klanten echter, wetgeving staat niet stil. Ontwikkeling en innovaties op het gebied van digitalisering zorgen voortdurend voor nieuwe inzichten en maken een continue focus op de toekomst noodzakelijk. 

Op het gebied van digitalisering en delen van gevareninformatie is PIKA: the Chemical safety app B.V. hard op weg een gevestigde orde te worden. Digitale werkplekinstructiekaarten, een platform voor het delen van veiligheidsinformatiebladen (ViB's) en een plug-in voor webshops om te voldoen aan de eisen vanuit de Europese wetgeving zijn in de laatste jaren ontwikkeld om het delen van gevareninformatie te vereenvoudigen en digitaliseren. 

Om de toekomst met nog meer vertrouwen tegenmoet te treden gaan de ViB fabriek B.V. en PIKA: the Chemical safety app B.V. hun krachten bundelen. Vanaf 1 januari 2022 gaan wij verder als de ViB fabriek B.V. Advies over onze specialistische wetgeving en de inzet van de meest moderne digitale technieken biedt een unieke, ijzersterke combinatie waarmee klanten maximale, professionele ondersteuning wordt geboden. Wil je meer weten over PIKA? Vraag het een van onze specialisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.